Het carrièrepad van André

André

De Projectleider/adviseur brandveiligheid

Als projectleider gebouwbeheer houd ik me voornamelijk bezig met het geven van advies en de juiste nazorg aan onze opdrachtgevers. Bij Van den Pol vinden we het namelijk erg belangrijk om onze opdrachtgevers goed te informeren over bijvoorbeeld nieuwe technieken en veranderingen in de regelgeving. Naast het beheer van bestaande relaties heeft iedere projectleider bij ons op de afdeling zijn eigen specialisatie op elektrotechnisch- of beveiliging technisch gebied. 

Mijn specialisatie heeft betrekking op brandbeveiliging en de regelgeving op dat gebied. Met grote branden en de gevolgen daarvan nog vers op ons netvlies is de brandveiligheid in een gebouw een steeds belangrijker vraagstuk.

Aangezien wij actief zijn bij o.a. zorginstellingen, woongebouwen, kantoorgebouwen en ook industriële omgevingen is het belangrijk dat wij de regelgeving goed kennen en op de hoogte zijn van veranderingen. Op die manier kunnen wij onze opdrachtgevers goed informeren en ervoor zorgen dat de veiligheid en de bedrijfsvoering niet in het geding komen.

Bij Van den Pol krijg je als werknemer de kans en de mogelijkheid om na te denken over bijvoorbeeld nieuwe diensten of verbeteringen. Zo ben ik al enkele jaren bezig met de beheers module “Integraal Technisch Beheer”. 
Hierbij bieden we de opdrachtgever de mogelijkheid om al het technisch beheer van een gebouw bij ons onder te brengen. Het grote voordeel hiervan is dat de opdrachtgever slechts een aanspreekpunt heeft voor al het technisch beheer in een gebouw. Daarnaast monitoren we de meldingen, maar ook de kosten en kunnen we een meer jaren onderhoudsprognose (MJOP) uitwerken en opstellen zodat de opdrachtgever zijn budgetten hierop kan afstemmen en nooit meer voor verassingen komt te staan.

Inmiddels maken meerdere opdrachtgevers gebruik van deze dienst en hebben we al mooie resultaten behaalt op het gebied van kostenbesparing en efficiëntie, waardoor de opdrachtgever zich kan focussen op de eigenlijke bedrijfsvoering.

Een opdrachtgever heeft mij ooit het volgende gezegd “vertrouwen komt te voet en gaat te paard” en daar kan ik me volledig in vinden. Wij kiezen dan ook bewust voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Het carrièrepad van André

Projectleider


Projectleider


Uitgelichte vacatures

Gemotiveerde, gedreven en kundige mensen zijn voor ons de sleutel tot succes. Om succesvol te zijn binnen ons bedrijf, is het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onderstaand een overzicht van de verschillende carrièremogelijkheden binnen Van den Pol.