Het carrièrepad van Arno en Frank

Arno en Frank

De tekenkamer

Arno: Na 12 jaar ervaring als monteur, heb ik de overstap kunnen maken naar de tekenkamer. Mijn praktijkkennis is onmisbaar bij het werk op de tekenkamer. Tijdens het ontwerpen van de installaties maak je virtueel de installatie en moet je rekening ook houden met andere disciplines zoals de gebouwconstructie en de w-installatie. Ik heb in de avonduren de opleiding Technicus Sterkstroominstallaties afgerond en met cursussen wordt de kennis van bijvoorbeeld de installatienormen op peil gehouden. In dit vak ben je nooit uitgeleerd.

Frank: Ik ben ook als monteur bij Van den Pol Elektrotechniek begonnen. Toen ik met tekenen begon, werden de tekeningen nog met de hand gemaakt. Met behulp van inktpennen en sjablonen werd toen creatief de installatie uitgewerkt. Begin jaren ’90 hebben we de overstap gemaakt naar tekenen met de computer en nu maken we de volgende vernieuwing door, van 2D ontwerpen naar 3D ontwerpen. Dit geeft nog meer inzicht en ondersteuning bij complexe projecten.

Het carrièrepad van Arno en Frank

Monteur


Zelfstandig werkend monteur A


Tekenaar


Uitgelichte vacatures

Gemotiveerde, gedreven en kundige mensen zijn voor ons de sleutel tot succes. Om succesvol te zijn binnen ons bedrijf, is het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onderstaand een overzicht van de verschillende carrièremogelijkheden binnen Van den Pol.