Duurzaamheidsoplossingen

We vinden energiebesparing bij Van den Pol erg belangrijk. We hebben niet voor niets een sterke focus op duurzaamheid. Van den Pol helpt klanten duurzamer te worden en het bedenken van passende duurzaamheidsoplossingen is voor ons vanzelfsprekend.

Duurzame toepassingen

Duurzame toepassingen

Onze medewerkers komen graag met nieuwe ontwikkelingen en adviseren onze klanten over duurzame toepassingen. Dit doen we door advies te geven over het besparen en opwekken van energie. Natuurlijk vinden wij dit ook heel belangrijk binnen onze eigen bedrijfsvoering.

Zo adviseren we hoe organisaties kunnen overstappen op groene energie. Steeds meer ondernemers kiezen namelijk voor zonne-energie. Van den Pol heeft opgeleide adviseurs die hun kennis delen voor het investeren in zonnepanelen, waarmee de CO2-uitstoot van bedrijven wordt verlaagd.


CO2 prestatieladder

CO2 prestatieladder

Naast het bedenken van duurzame oplossingen behoort het verminderen van onze broeikasgassen, zoals CO2, tot een belangrijk element in onze bedrijfsvoering. Daarom hebben wij ons laten certificeren conform de CO2 Prestatieladder van SKAO. Dit maakt dat we met trots kunnen zeggen dat we de meest duurzame elektrotechnisch installateur van Nederland zijn.


Interesse?

Interesse?

Ben je enthousiast geworden over Van den Pol als toekomstige werkgever? Bekijk gauw of er een vacature is die aansluit bij jou.


Uitgelichte vacatures

Gemotiveerde, gedreven en kundige mensen zijn voor ons de sleutel tot succes. Om succesvol te zijn binnen ons bedrijf, is het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onderstaand een overzicht van de verschillende carrièremogelijkheden binnen Van den Pol.