Elektrotechnische oplossingen

Oplossingen op maat

Oplossingen op maat

Iedere branche waarin wij werken en elk specifiek gebouw of bedrijf heeft een andere aanpak nodig. Dat is de grootste uitdaging bij Van den Pol waar wij ons dagelijks voor inzetten. Zo draagt de sfeer van een winkel in belangrijke mate bij aan een prettige winkelbeleving. En in fabrieken is het heel belangrijk dat de bedrijfsprocessen optimaal werken. We zijn altijd op zoek naar de beste elektrotechnische oplossingen en nieuwe technische ontwikkelingen die ons in staat stellen om elk bedrijfsproces verder te optimaliseren.


We zijn nooit uitgeleerd

We zijn nooit uitgeleerd

De medewerkers bij Van den Pol leren de meest innovatieve technieken in te zetten voor meer gebruiksgemak en minder energieverbruik. We dragen graag ons steentje bij om gebouwen veiliger, slimmer en duurzamer te maken. Geen enkele technische installatie is hetzelfde, maar dat maakt ons werk juist zo leuk.


De klant staat centraal

De klant staat centraal

Bij Van den Pol hebben we te maken met veel verschillende klanten. Het resultaat is altijd een installatie die voldoet aan de eisen van de klant. Gaat het om een nieuw gebouw? Wij kennen het bouwproces en ondersteunen in het ontwerp, calculatie, uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Op alle terreinen geven wij onze klanten graag advies om zo tot de beste elektrotechnische oplossingen te komen.


Onze sleutel tot succes

Gemotiveerde, gedreven en kundige mensen zijn voor ons de sleutel tot succes. Om succesvol te zijn binnen ons bedrijf, is het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onderstaand een overzicht van de verschillende carrièremogelijkheden binnen Van den Pol.