Evenementen bij Van den Pol Elektrotechniek

Geweest

Netwerkcafe Montfoort

Netwerkcafe Montfoort

Donderdag 3 oktober 2019 15:00 - 17:00 uur

Bent u op zoek naar werk? Maak kennis met Van den Pol Elektrotechniek op het Netwerkcafe in de Commanderije van Sint Jan in Montfoort. 

Techniek in de Tent

Techniek in de Tent

5 juli 2019

Op vrijdag 5 juli organiseert de Stichting Woerdense Techniek Talent (WTT) de 1e editie van Techniek in de Tent voor alle Montfoortse kinderen uit groep 7 en 8 . Op deze manier kunnen zij ervaren hoe leuk en interessant  werken in de techniek kan zijn. De kinderen kunnen via school op vrijdag 5 juli in en rond de grote STAM tent aan de slag met diverse projecten. Vanaf 17.00 tot 20.00 kunnen de ouders en jongere broertjes en zusjes ook Techniek in de Tent bezoeken.

Dag van de techniek op Cals College Ijsselstein

Dag van de techniek op Cals College Ijsselstein

ZATERDAG 15 JUNI 2019 VAN 11.00- 15.00 UUR

De Dag van de Techniek is gericht op jongeren die van een technische uitdaging houden. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen op deze dag kennismaken met de techniek en met de mogelijkheden die het biedt. Het is een echte doe-dag voor kinderen én ouders. Verschillende technische bedrijven uit de omgeving geven workshops en presentaties.

Bedrijvenmarkt Wellant college te Montfoort

Bedrijvenmarkt Wellant college te Montfoort

8 MEI 2019

Op woensdag 8 mei van 13:15 tot 15:00 uur zijn wij aanwezig op de bedrijvenmarkt van het Wellant college te Montfoort. Leerlingen uit leerjaar 2 en 3 hebben de mogelijkheid om de markt te bezoeken om zich te orienteren op een stage adres. 

Opendag MBO Rijnland College

Opendag MBO Rijnland College

Vrijdag 2 februari - 14.00 tot 18.00 uur

Een opleiding kiezen is niet gemakkelijk. Wij helpen je er graag bij! Tijdens onze Open Dag kom je alles te weten over onze opleidingen. Je kunt gerichte vragen stellen over bijvoorbeeld de vakken die je krijgt en jouw toekomstige beroep.
Zo krijg je pas echt een goed beeld!