Neem op 10 maart een kijkje in de keuken bij Van den Pol

Je carrière in de techniek starten of een nieuwe impuls geven? Kennismaken met een aantrekkelijke werkgever waar alle ruimte is om te groeien? Kom dan naar de open avond bij Van den Pol Elektrotechniek op 10 maart.

Wil jij aan de slag in de elektrotechniek?

Wil jij aan de slag in de elektrotechniek?

Dat het binnen de techniekbranche niet eenvoudig is om personeel te werven, is inmiddels algemeen bekend. Van den Pol Elektrotechniek doet er dan ook alles aan om (jonge) mensen te enthousiasmeren voor het vak. Tijdens de open avond op dinsdag 10 maart hoopt het bedrijf in contact te komen met elektrotalenten en die ervan te overtuigen om bij Van den Pol aan de slag te gaan.


Kennismaken met Van den Pol

Kennismaken met Van den Pol

Het eerste doel van de open avond is om mensen op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met Van den Pol Elektrotechniek. In welke branches is Van den Pol actief? Aan welke projecten werken de medewerkers van Van den Pol mee? Hoe zit het bedrijf in elkaar en wat zijn de carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden als je bij Van den Pol aan de slag gaat? Tijdens de open avond kom je het allemaal te weten!


Kijkje in de Van den Pol bedrijfsschool

Kijkje in de Van den Pol bedrijfsschool

Op dinsdag 10 maart gaan ook de deuren van de Van den Pol bedrijfsschool open. Een uniek concept van Van den Pol is de Topklas, waarin beginnende elektrotalenten intern een verkorte mbo4-opleiding Elektrotechniek kunnen volgen. Tijdens de open avond wordt dit traject uitgebreid uitgelegd: zo werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les bij Van den Pol in Montfoort. Groot pluspunt: vanaf de eerste dag heb je recht op salaris en je volledige opleiding wordt vergoed!


Kom ook

Kom ook

Interesse gewekt? Aarzel niet en bezoek ook de open avond van Van den Pol Elektrotechniek

Datum: 10-03-2020
Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Locatie: Aardvletterweg 14, 3417 XL Montfoort