HBO stage

Alles over stage lopen bij Van den Pol.
Scriptie of meewerk stage
Onderzoek
Werkervaring opdoen

Stage lopen bij Van den Pol

Stage lopen bij een duurzame koploper in de elektrotechniek? Zet je volgende stap bij Van den Pol! Volg je een hbo-opleiding Electrical Engineering of Technische Bedrijfskunde? En zoek je een uitdagende stage waarbij je je afstudeerscriptie afrondt of waardevolle werkervaring opdoet? Kies dan voor Van den Pol, de duurzaamste E-installateur van Nederland.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op!

event


Opdrachten die écht passen bij je opleiding

Opdrachten uit eerdere jaren geven een indruk:

Zelf een goed idee?

Elk jaar lopen gemiddeld zo’n dertig jongeren stage bij Van den Pol. Voor je meewerk- of afstudeerstage zoeken we een plek bij een van de afdelingen op het hoofdkantoor in Montfoort. Dat gebeurt op basis van je voorkeuren en de beschikbaarheid. Bij je afstudeeropdracht mag het gaan om een zelfgekozen onderwerp. Ook kunnen we in overleg een case opstellen waarmee je een bijdrage levert aan onze bedrijfsvoering.

format_quote

Mijn stage was uitdagend, leerzaam en vooral gezellig!

- Jelle

Persoonlijke begeleiding

Loop je stage bij Van den Pol dan verwachten we dat je initiatief neemt, onderzoekend en zelfsturend bent. Uiteraard word je begeleid door ervaren collega’s. Je merkt hoe het in ons bedrijf toegaat; theorie komt tot leven. Je doet waardevolle werkervaring op en vergroot je inhoudelijke kennis.

Ben jij ons nieuwe talent?

De ervaringen tijdens je stage helpen bij het bepalen van de richting waarin je straks een baan gaat zoeken. Misschien vind je die job wel bij Van den Pol. Als groot en kerngezond bedrijf is hier volop ruimte om door te groeien. Wij investeren veel in de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.

Lekker en veilig werken

Lekker werken met leuke mensen, dat willen we bij Van den Pol. De gemiddelde leeftijd is laag en de sfeer is top. Veiligheid nemen we heel serieus. Want iedereen moet elke dag weer gezond thuiskomen, ook onze stagiaires.

Liever contact opnemen?

Heb je vragen over de vacature, of wil je liever telefonisch solliciteren? App of bel met Saskia en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.