MBO stage

Praktijkervaring opdoen bij een topbedrijf? Loop stage bij Van den Pol!
Maak kennis met het vak
Word persoonlijk begeleid
Ontwikkel je tot een expert

Meewerkstage

Volg je een mbo-opleiding Elektrotechniek en zoek je een gave stage? Woon je in de regio Nieuwegein, Woerden, Gouda, Montfoort, De Meern of Amersfoort? Doe dan praktijkervaring op bij Van den Pol Elektrotechniek. Elk jaar lopen gemiddeld zo’n dertig jongeren stage op onze vestigingen in Montfoort of Amersfoort. Op basis van je voorkeuren en de beschikbaarheid zoeken we in overleg een plek op een van de afdelingen binnen Van den Pol, op een bouwplaats of op kantoor.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op!

event


Persoonlijke begeleiding

Tijdens de stage word je begeleid door ervaren collega’s. Je merkt hoe het in een echt bedrijf gaat en bent onderdeel van het team. Zo leer je in de praktijk toepassen wat je op school hebt geleerd. Daardoor gaat de theorie pas echt leven! Je doet tijdens de stage waardevolle werkervaring op en krijgt nog veel meer inhoudelijke kennis.

Meewerkstage

Geen dag is hetzelfde

Ons werk is nooit saai; geen dag is hetzelfde. Ook de verschillende afdelingen maken Van den Pol tot een afwisselend bedrijf.

Verschillende projecten

Je vindt ons in nieuwe woontorens voor studenten, coole kledingwinkels, strakke kantoren en grote distributiecentra waar pakketjes vandaan komen.

Project locaties

Het merendeel van onze projecten bevinden zich in de Randstad. Maar onze afdeling Industriële automatisering werkt ook wereldwijd.

Ben jij ons nieuwe talent?

De ervaringen tijdens je stage helpen later bij de keuze voor de richting waarin je verder leert of een baan gaat zoeken. Misschien vind je die job straks wel binnen Van den Pol? Als groot en kerngezond bedrijf met 250 medewerkers is hier volop ruimte om door te groeien. Wij investeren veel in de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.

Meld je nu aan
format_quote

Mijn stage was uitdagend, leerzaam en vooral gezellig!

Sven

Lekker en veilig werken

Lekker werken met leuke mensen, dat willen we bij Van den Pol. De gemiddelde leeftijd is laag en de sfeer is top. Veiligheid nemen we heel serieus. Want iedereen moet elke dag weer gezond thuiskomen, ook onze stagiaires.

Onze projecten

Vragen?

Meer weten? Neem contact op en wij geven antwoord op al je vragen. Zo begin je goed voorbereid aan een stage bij Van den Pol.