VMBO stage

Alles over stage lopen bij Van den Pol
Maak kennis met het vak
Word persoonlijk begeleid
Ontwikkel je tot een expert

Kennismaken met elektrotechniek? Loop stage bij Van den Pol!

Vind je techniek leuk en zoek je een gave vmbo-stage? Woon je in de regio Nieuwegein, Woerden, Gouda, Montfoort, De Meern of Amersfoort? Maak dan kennis met elektrotechniek bij Van den Pol. Elk jaar lopen gemiddeld zo’n vijftig jongeren stage bij ons. Op de vestigingen in Montfoort of Amersfoort vinden we vast een plek voor jouw snuffel-, lint- of meeloopstage.

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnenkort contact met je op!

event


Persoonlijke begeleiding

Tijdens de stage loop je mee met één van onze ervaren collega’s. Je merkt hoe het in een echt bedrijf gaat. Ook leer je ons vak in de praktijk kennen. Welke installaties leggen wij aan? Hoe werken zonnepanelen, sensoren en laadpalen? Je begeleider en andere collega’s geven antwoord op je vragen. Zo ontdek je of je elektrotechniek net zo vet vindt als wij.

Ben jij ons nieuwe talent?

Bij Van den Pol werken veel jonge mensen. Vaak hebben zij het vak geleerd in onze Topklas, de eigen bedrijfsschool waar je een mbo-opleiding kunt volgen. Misschien is dat later ook iets voor jou. Leerlingen die nu in de Topklas zitten, vertellen je graag wat zij vinden van leren en werken bij Van den Pol.

format_quote

Mijn stage was uitdagend, leerzaam en vooral gezellig!

- Jelle

Zo ziet je dag eruit

Start

Onze werkdag begint al om 6.15 uur. Vroeg op dus maar dat vind jij vast niet erg. Bakkie koffie erbij en gaan! Je loopt bijvoorbeeld mee met een collega die werkt op een project in de woningbouw. Op de bouwplaats mag je je begeleider alles vragen. Da’s pas een leuke manier van leren!

Ochtend

In een paar uur heb je al veel nieuwe dingen geleerd. De ochtend vloog voorbij. Nu is het tijd voor een broodje, samen met de anderen op de bouwplaats.

Middag

Na de lunch laat jouw begeleider zien hoe je een dimmer installeert en help je mee bij het aansluiten van een meterkast. Om 16.00 uur ruimen jullie samen alles op. Nog één bakkie koffie en de stagedag zit er alweer op.

Nooit saai

Ons werk is nooit saai; geen dag is hetzelfde. In korte tijd maak je kennis met verschillende onderdelen van de elektrotechniek. Daar kun je vrienden en familie dan alles over vertellen.

Lekker en veilig werken
Lekker werken met leuke mensen, dat willen we bij Van den Pol. De sfeer is top. Veiligheid nemen we heel serieus. Want iedereen moet elke dag weer gezond thuiskomen, ook onze stagiaires.

Meld je nu aan

Een greep uit onze projecten

Hiernaast een greep uit onze projecten, zo krijg je alvast een beeld van de werkzaamheden die door Van den Pol worden uitgevoerd

Onze projecten

Vragen?

Meer weten? Neem contact op en wij geven antwoord op al je vragen. Zo begin je goed voorbereid aan een stage bij Van den Pol.