Topklas 2022/2023

Ben jij een elektrotalent? Kun je goed leren, wil je tegelijkertijd werken en vind je het leuk om in een verkorte tijd de opleiding BBL Elektrotechniek te volgen? Dan is de Topklas van Van den Pol Elektrotechniek echt iets voor jou! Meld je alvast aan voor de Topklas 2022/2023.

De voordelen op een rijtje

Goed salaris

Baangarantie

Opleiding vergoed

Persoonlijke lessen

Groeimogelijkheden

Elektrische fiets of een laptop

Meld je nu aan!

Er zijn nog 5 plaatsen beschikbaar

Waar wil je zitten?

Geen zorgen. Niks staat nog vast. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismakingsgesprek in te plannen.

Ben jij onze nieuwe Topper?

Ben jij onze nieuwe Topper?

Vmbo | 40 uur | Sluitingsdatum: 31 juli 2022 | Start opleiding: september 2022

Als TOPklasser werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op ons hoofdkantoor in Montfoort. Je hebt vanaf de eerste dag recht op een salaris en wij betalen je volledige opleiding. Bij ons haal je versneld je mbo4-diploma Elektrotechniek. Een driejarige gecertificeerde mbo4-opleiding in samenwerking met het mbo Rijnland College in Gouda.

 

Elektro heeft de toekomst!
Als Elektrotechnicus bij Van den Pol heb je uitzicht op een prachtige toekomst. Overal waar je kijkt zie je onze oplossingen terug. In de winkels van bekende kledingmerken, bij banken, kantoren, fabrieken en in woningen. Daarbij komt nog, dat de techniek zich in een rap tempo ontwikkelt. Denk daarbij aan betalen met je mobiel, koelkasten die melden wanneer de melk op is en robots die zorgtaken overnemen van de mens. Techniek gaat een steeds belangrijker rol spelen in onze maatschappij en daar leer je bij Van den Pol alles over!


Het verhaal van de Topklasser

Het verhaal van de Topklasser

Nieuwsgierig wat de Topklas van Van den Pol Elektrotechniek inhoudt? In dit filmpje laten we je zien wat je kunt verwachten.


Een erkende opleiding op mbo niveau

Een erkende opleiding op mbo niveau

Je volgt bij ons de mbo-opleiding TEI (technicus elektrotechnische installaties) en werkt 4 dagen per week in de praktijk. Daarnaast zit je 1 dag per week in de klas op ons kantoor in Montfoort. Je leert bij ons en door hele land hypermoderne elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden.

 

Je stroomt in op mbo niveau 3 en kunt binnen drie jaar je mbo niveau 4 behalen, mocht je het leren erg leuk vinden zou je er zelfs nog voor kunnen kiezen via van den Pol je hbo diploma te behalen.

 

Veilig en schoon werken en je houden aan de afspraken vinden wij heel belangrijk. Omdat je niet alleen met techniek bezig bent, maar ook met collega’s en klanten, besteden we gedurende je opleiding ook aandacht aan je sociale vaardigheden. We vragen veel van onze nieuwe TOPklassers, maar hard werken loont! Hoe sneller jij je diploma haalt, hoe eerder we je een volwaardige baan kunnen aanbieden!

 

Wat zijn de voorwaarden

Wat zijn de voorwaarden

Wij vragen minimaal een vmbo-Kaderdiploma met een 7 of hoger voor Rekenen en Wiskunde. Natuurlijk ben je ook welkom met een vmbo-GT/LT, mbo3 of havo richting een technisch profiel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Montfoort, Ijsselstein, Woerden, Gouda of Amersfoort. Mocht je kiezen voor de elektrische fiets in plaats van de laptop dan kun je die gebruiken om op de lesdagen makkelijker naar Montfoort te komen.