Topklas

Werken terwijl je jouw diploma haalt

Ben jij onze nieuwe Topper?

Ben jij een elektrotalent? Kun je goed leren, wil je tegelijkertijd werken en vind je het leuk om in een verkorte tijd de opleiding BBL Elektrotechniek te volgen?

Dan is de Topklas van Van den Pol Elektrotechniek echt iets voor jou! Van den Pol biedt in samenwerking met het MBO Rijnland in Gouda een versnelde BBL-opleiding aan (Beroeps Begeleidende Leerweg). Hieronder kun je zien hoe snel het gaat. 


Of reageer direct

Je MBO 4 opleiding behalen in 3 jaar.

Je volgt de opleiding TEI (technicus elektrotechnische installaties) en werkt 4 dagen per week in de praktijk. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Je krijgt les samen met je klasgenoten in het klaslokaal op onze bedrijfslocatie te Montfoort. Je leert onder andere:

  • Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden. Kortom: het hele proces volgens alle geldende veiligheidsnormen.
  • Met speciale meetapparatuur leer je storingen in elektronische machines, installaties en elektronische producten op te sporen, te analyseren en te verhelpen.
  • Je beroepshouding krijgt veel aandacht, net als je sociale en communicatieve vaardigheden.

De Topklas betekent wel dat je hard moet werken om het diploma te halen. Een zesjescultuur kennen wij niet! Hoe sneller jij je diploma haalt, hoe eerder je salarisverhoging krijgt.

 

Wat mag je van ons verwachten?


Een salaris
Baangarantie
Wij betalen je opleidingskosten
Een elektrische fiets
Je krijgt les in een kleine klas in het leslokaal bij Van den Pol in Montfoort
Volop mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen

Wat zijn de voorwaarden?

Minimaal een vmbo-Basisdiploma met een 7 of hoger voor Rekenen en Wiskunde. Natuurlijk ben je ook welkom met een vmbo-kader/GT/LT of havo-natuur & techniek-diploma met als uitstroomprofiel Techniek & ICT.

Je bent woonachtig in de omgeving van Montfoort of Amersfoort. Je krijgt van ons een elektrische fiets om het makkelijker te maken om naar Montfoort te komen op de lesdag.  

Je komt bij Van den Pol in dienst en ontvangt een salaris voor 5 dagen. Wij betalen de opleiding en schrijven je in bij het MBO Rijnland.


Aanmelden topklas

Contactformulier