TOPKLASSER GEZOCHT

Schooljaar 2019 - 2020

De topklas in het kort


Goed salaris
Je krijgt een salaris, vakantiegeld en vakantiedagen.
Baangarantie
Je krijgt gegarandeerd een baan na je opleiding.
Opleiding vergoed
Wij betalen volledig je opleidingskosten.
Persoonlijke lessen
Je krijgt les in een kleinschalige klas bij Van den Pol in Montfoort.
Groeimogelijkheden
Volop mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen.
Elektrische fiets of een laptop
Je krijgt een duurzame elektrische fiets van de zaak of je kiest voor een laptop.

OVER DE TOPKLAS

Vooropleiding: Vmbo | Aantal uren: 40 | Werkterrein: Alle sectoren | Sluitingsdatum: 30-05-2019 | Start opleiding: 26-08-2019

 

Als TOPklasser werk je vier dagen per week in de praktijk en heb je één dag per week les op ons hoofdkantoor in Montfoort. Je hebt vanaf de eerste dag recht op een salaris en wij betalen je volledige opleiding. Bij ons haal je versneld je Mbo4-diploma Elektrotechniek. Een driejarige gecertificeerde MBO4-opleiding in samenwerking met het Mbo Rijnland College in Gouda.

 

Elektro heeft de toekomst!
Als Elektrotechnicus bij Van den Pol heb je uitzicht op een prachtige toekomst. Overal waar je kijkt zie je onze oplossingen terug. In de winkels van bekende kledingmerken, bij banken, kantoren, fabrieken en in woningen. Daarbij komt nog, dat de techniek zich in een rap tempo ontwikkelt. Denk daarbij aan betalen met je mobiel, koelkasten die melden wanneer de melk op is en robots die zorgtaken overnemen van de mens. Techniek gaat een steeds belangrijker rol spelen in onze maatschappij en daar leer je bij Van den Pol alles over!


Reageer direct

De opleiding op Mbo4- niveau


Je volgt bij ons de Mbo-opleiding TEI (technicus elektrotechnische installaties) en werkt 4 dagen per week in de praktijk. Daarnaast zit je 1 dag per week in de klas op ons kantoor in Montfoort. Je leert bij ons en door hele land hypermoderne elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden.

Veilig en schoon werken en je houden aan de afspraken vinden wij heel belangrijk. Omdat je niet met techniek bezig bent, maar ook met collega’s en klanten, besteden we gedurende je opleiding ook aandacht aan je sociale vaardigheden. We vragen veel van onze nieuwe TOPklassers, maar hard werken loont! Hoe sneller jij je diploma haalt, hoe eerder we je een volwaardige baan kunnen aanbieden!


Wat vragen wij?

 

Wij vragen minimaal een vmbo-Basisdiploma met een 7 of hoger voor Rekenen en Wiskunde. Natuurlijk ben je ook welkom met een vmbo-kader/GT/LT of havo richting een technisch profiel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van Montfoort, Ijsselstein, Gouda of Amersfoort. Mocht je kiezen voor de elektrische fiets in plaats van de laptop dan kun je die gebruiken om op de lesdagen makkelijker naar Montfoort te komen. 


Aanmelden topklas

Contactformulier