Van den Pol Elektrotechniek

Van den Pol Elektrotechniek als werkgever

Van den Pol Elektrotechniek als werkgever

Wat werken bij Van den Pol uitdagend maakt? Wij ontwerpen, installeren en beheren geavanceerde elektrotechnische installaties, ICT-netwerken, beveiligingssystemen en industriële automatisering in tal van branches. Daarbij kan het gaan om nieuwbouw, verbetering of onderhoud van bestaande systemen. Als specialist is Van den Pol toonaangevend in het vakgebied.

Niet alleen voor klanten, ook bij de eigen bedrijfsvoering krijgt verduurzaming alle aandacht. Dat maakt Van den Pol tot duurzaamste E-installateur van Nederland.

We streven niet naar tevreden opdrachtgevers maar gaan een stap verder. Alles is gericht op enthousiaste klanten, ambassadeurs die Van den Pol aanbevelen bij anderen.

Lekker werken met leuke mensen staat centraal bij onze hechte club van 250 medewerkers. Veel van deze collega’s zijn opgeleid in de eigen bedrijfsschool die gedegen vakmensen aflevert. Zij beschikken over inhoudelijke kennis en zijn vertrouwd met de ‘afspraak is afspraak-cultuur’ die Van den Pol kenmerkt.

Veiligheid is een vanzelfsprekende prioriteit. Medewerkers moeten elke dag gezond op hun werk komen én gezond weer naar huis gaan. Van den Pol is een van de eerste gebouwinstallateurs met een certificering volgens trede 3 van de Safety Culture Ladder, de nieuwe norm voor veiligheidsbewustzijn. Veiligheid zit hier echt tussen de oren.


Onze vacatures

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Honderden kantoren, scholen, verpleeghuizen en bedrijfsgebouwen getuigen van onze vakkennis en functionele installaties. Van den Pol heeft alle disciplines op het gebied van elektrotechniek in eigen beheer: E-installaties, besturings- en ICT-systemen. Denk onder meer aan energienetwerken, verlichtingssystemen, gebouwbeheersystemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties.


Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Service en onderhoud zijn bij Van den Pol in ervaren handen. Wij werken voor eindgebruikers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en VvE’s, steeds vaker als voorkeursleverancier. In langdurige klantrelaties komen onze kennis en kenmerken optimaal tot hun recht.

Als gecertificeerd specialist voeren wij inspecties en controles uit. Contracten op maat vormen de basis voor adequaat onderhoud aan zowel E-, ICT- en beveiligingssystemen als verlichting. Dat onderhoud kan preventief, dagelijks en correctief zijn. Een 24-uursdienst garandeert dag en nacht opvolging bij calamiteiten en storingen. Helpdeskmedewerkers zetten direct de juiste actie in gang.


Retail

Retail

Voor vele honderden winkels ontwerpt, realiseert en onderhoudt Van den Pol de elektrotechnische installaties. Ketens als Bruna, H&M, Auping en HEMA vertrouwen al hun winkels in Nederland aan ons toe. Om klanten te verleiden moeten uitstraling, sfeer en faciliteiten optimaal zijn. Techniek en verlichting spelen daarbij een cruciale rol. Gebruiksgemak staat centraal. Wij zorgen ervoor dat licht, geluid, beveiliging en camera’s met één druk op de knop worden bediend. Ook denken wij mee op het gebied van energiebesparing en hebben oog voor de duurzame uitstraling van producten en merken. Het tempo in de retail ligt hoog. Hoe eerder een nieuwe of verbouwde winkel open kan, hoe beter.


Industriële Automatisering

Industriële Automatisering

Van den Pol Industriële Automatisering acteert graag als partner. Dan komt onze toegevoegde waarde het best tot zijn recht. We leven ons in in de bedrijfsvoering van opdrachtgevers en komen gevraagd en ongevraagd met verbetervoorstellen. Automatisering in de (voedselverwerkende) industrie is immers nooit ‘af’. Daarom zetten wij bij honderden opdrachtgevers onze knowhow en ervaring in voor het optimaliseren van hun processen. Want de kwaliteit kan altijd nóg beter, de levering nóg flexibeler en de kosten per product nóg lager. Daar draagt Van den Pol aan bij.


Woningbouw

Woningbouw

Iedere woning vraagt om een andere aanpak. Of het nu gaat om een basisinstallatie of de nieuwste snufjes op het gebied van Smart Living. Wij beheersen alle onderdelen van het bouwproces. Van ontwerp en calculatie tot uitvoering en de uiteindelijke oplevering. Van den Pol heeft alles in eigen huis en installeert een grote variatie aan bouwsystemen, zowel traditioneel als modern. Opdrachtgevers zijn zeker van optimaal werkende installaties. Die zorgen ervoor dat hun klanten – de bewoners – veilig, comfortabel en energiezuinig kunnen leven.