Een VMBO stage?
Die loop je bij Van den Pol!

Stage lopen bij Van den Pol Elektrotechniek

Stage lopen bij Van den Pol Elektrotechniek

Ben jij een VMBO-leerling en wil jij ontdekken hoe een dag bij Van den Pol eruit ziet? Dat kan! Van den Pol Elektrotechniek heeft een leuke stageplek beschikbaar.


Interesse in een stageplaats?

Interesse in een stageplaats?

Ben jij een VMBO leerling die zich wil oriënteren op een elektrotechnische stage? Jaarlijks lopen er bij Van den Pol zo’n 50 mensen stage, en wie weet ben jij de volgende! Wij laten je zien hoe het is om binnen ons bedrijf aan de slag te gaan. Je kijkt mee met onze monteurs en je ontdekt wat er allemaal gebeurt binnen een bedrijf als Van den Pol! Sfeer proeven en meelopen, daar draait het om tijdens jouw stage! En hopelijk maakt een stage bij Van den Pol jou natuurlijk zo enthousiast, dat je na je middelbare school besluit om een opleiding in de richting van elektrotechniek te gaan volgen! 


Stagelopen bij Van den Pol

Stagelopen bij Van den Pol

Van den Pol is dé expert op het gebied van elektrotechniek en beveiliging. Tijdens een stage binnen ons bedrijf, ontdek je hoe alles in ons bedrijf in zijn werk gaat. Je loopt mee met je tijdelijke collega's en je ervaart hoe het dagelijks leven van een elektromonteur of werkvoorbereider eruit ziet! Geen dag is bij ons hetzelfde, dus voor een bij ons ben je voor een te gekke stage aan het juiste adres!


Interesse?

Interesse?

Ben jij een VMBO leerling en heb jij zin om sfeer te komen proeven bij Van den Pol Elektrotechniek? Reageer dan op deze stageplaats via onderstaand sollicitatieformulier. We horen graag van je!


Neem contact met ons op

Solliciteer via onderstaand formulier

Voeg bijlage toe